Aleksanterinleivokset (vegaani)

Sekoita keiju + sokeri sähkövatkaimella viitisen minuuttia.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää margariini-sokeriseokseen vuorotellen jauhoseosta ja maitoa.

Tee taikinasta kaksi n. 15 x 30 cm:n kokoista palaa leivinpaperille.

Paista 225 asteessa n. 10-12 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Levitä hillo toisen levyn päälle ja nosta toinen levy katoksi.

Tee kuorrute ja levitä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)13g79kcal0g0g8.7g0g
Sokeri 8.5g34kcal0g8.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Maissitärkkelys 2.8g10kcal0g2.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g78kcal2.3g15.9g0.3g0.8g
Soijamaito (alpro soja)5g2.4kcal0.2g0.2g0.1g0g
Mansikkahillo 5.7g13kcal0g3.1g0g0.1g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)2g13kcal0g0g1.4g0g
Ekströms mansikkainen sekamehu2.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g9g36kcal0g9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g535kcal5g79.6g21g1.8g
Valittu annoskoko71g267kcal2.5g39.8g10.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna36g134kcal1.3g19.9g5.3g0.5g
Arvot/100g100g376kcal3.5g56g14.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237423