Aleksanterinleivokset (vegaani)

Sekoita keiju + sokeri sähkövatkaimella viitisen minuuttia.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää margariini-sokeriseokseen vuorotellen jauhoseosta ja maitoa.

Tee taikinasta kaksi n. 15 x 30 cm:n kokoista palaa leivinpaperille.

Paista 225 asteessa n. 10-12 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Levitä hillo toisen levyn päälle ja nosta toinen levy katoksi.

Tee kuorrute ja levitä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)150g942kcal0g0g104.7g0g
Sokeri 102g413kcal0g101.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.8g19kcal0g4.7g0g0g
Leivinjauhe 3.6g6.3kcal0.2g1.4g0g0g
Maissitärkkelys 34g119kcal0.1g28.8g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 272g934kcal27.7g190.6g3.3g9.5g
Soijamaito (alpro soja)60g29kcal2.2g2.2g1.3g0g
Mansikkahillo 69g156kcal0.4g37.1g0.1g0.6g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)24g151kcal0g0g16.8g0g
Ekströms mansikkainen sekamehu26g9kcal0.1g2.2g0.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g108g431kcal0g107.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1704g6420kcal61.4g952.6g253g20.2g
Valittu annoskoko852g3210kcal30.7g476.3g126.5g10.1g
Annoskoko puolitettuna426g1605kcal15.4g238.2g63.3g5.1g
Arvot/100g100g377kcal3.6g55.9g14.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237423