Aleksanterinleivokset (vegaani)

Sekoita keiju + sokeri sähkövatkaimella viitisen minuuttia.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää margariini-sokeriseokseen vuorotellen jauhoseosta ja maitoa.

Tee taikinasta kaksi n. 15 x 30 cm:n kokoista palaa leivinpaperille.

Paista 225 asteessa n. 10-12 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Levitä hillo toisen levyn päälle ja nosta toinen levy katoksi.

Tee kuorrute ja levitä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)16g98kcal0g0g10.9g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Maissitärkkelys 3.5g13kcal0g3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 28g98kcal2.9g19.9g0.3g1g
Soijamaito (alpro soja)6.2g3.1kcal0.2g0.2g0.1g0g
Mansikkahillo 7.2g16kcal0g3.9g0g0.1g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)2.5g16kcal0g0g1.8g0g
Ekströms mansikkainen sekamehu2.8g1kcal0g0.2g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g11g45kcal0g11.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana178g671kcal6.2g99.4g26.2g2.2g
Valittu annoskoko89g336kcal3.1g49.7g13.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna45g168kcal1.6g24.9g6.6g0.6g
Arvot/100g100g377kcal3.5g55.8g14.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237423