Aleksanterinleivokset (vegaani)

Sekoita keiju + sokeri sähkövatkaimella viitisen minuuttia.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää margariini-sokeriseokseen vuorotellen jauhoseosta ja maitoa.

Tee taikinasta kaksi n. 15 x 30 cm:n kokoista palaa leivinpaperille.

Paista 225 asteessa n. 10-12 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Levitä hillo toisen levyn päälle ja nosta toinen levy katoksi.

Tee kuorrute ja levitä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)175g1099kcal0g0g122.2g0g
Sokeri 119g482kcal0g118.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.6g22kcal0g5.5g0g0g
Leivinjauhe 4.2g7.4kcal0.2g1.6g0g0g
Maissitärkkelys 39g139kcal0.1g33.6g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 318g1090kcal32.4g222.3g3.8g11.1g
Soijamaito (alpro soja)70g34kcal2.6g2.6g1.5g0g
Mansikkahillo 80g182kcal0.4g43.3g0.1g0.7g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)28g176kcal0g0g19.5g0g
Ekströms mansikkainen sekamehu31g11kcal0.2g2.6g0.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g126g503kcal0g125.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1988g7490kcal71.8g1111.2g295g23.6g
Valittu annoskoko994g3745kcal35.9g555.6g147.5g11.8g
Annoskoko puolitettuna497g1873kcal18g277.8g73.8g5.9g
Arvot/100g100g377kcal3.6g55.9g14.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237423