Tomaattipasta

Kuullota 1 rkl öliiviöljyssä 2 sipulia ja 2 valkosipulinkynttä ja lisää 500 g mielellään luumutomaatteja, mutta toki muutkin tomaatit käy. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla ja hauduttele noin 15 min. Lisää lopuksi basilikaa.

Keitä lisäksi pastaa.

Yhdessä annoksessa on noin 232 kcal, jos kuivapastaa on keitetty noin 50 g per ruokailija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 25g216kcal0g0g24.5g0g
Sipuli (kuorittu)131g35kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Luumutomaatti pirkka, 83g874g175kcal5.2g33.2g2.6g52.4g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Barilla pipe rigatte (Barilla), annos 200g350g1178kcal43.7g234.9g7g21g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2786g3239kcal103.4g553.4g69g151.8g
Valittu annoskoko1393g1620kcal51.7g276.7g34.5g75.9g
Annoskoko puolitettuna697g810kcal25.9g138.4g17.3g38g
Arvot/100g100g116kcal3.7g19.9g2.5g5.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237828