Tomaattipasta

Kuullota 1 rkl öliiviöljyssä 2 sipulia ja 2 valkosipulinkynttä ja lisää 500 g mielellään luumutomaatteja, mutta toki muutkin tomaatit käy. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla ja hauduttele noin 15 min. Lisää lopuksi basilikaa.

Keitä lisäksi pastaa.

Yhdessä annoksessa on noin 232 kcal, jos kuivapastaa on keitetty noin 50 g per ruokailija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 28g247kcal0g0g28g0g
Sipuli (kuorittu)150g40kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Luumutomaatti pirkka, 83g999g200kcal6g38g3g59.9g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Barilla pipe rigatte (Barilla), annos 200g400g1346kcal49.9g268.5g8g24g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3184g3702kcal118.2g632.6g78.8g173.4g
Valittu annoskoko1592g1851kcal59.1g316.3g39.4g86.7g
Annoskoko puolitettuna796g926kcal29.6g158.2g19.7g43.4g
Arvot/100g100g116kcal3.7g19.9g2.5g5.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237828