Tomaattipasta

Kuullota 1 rkl öliiviöljyssä 2 sipulia ja 2 valkosipulinkynttä ja lisää 500 g mielellään luumutomaatteja, mutta toki muutkin tomaatit käy. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla ja hauduttele noin 15 min. Lisää lopuksi basilikaa.

Keitä lisäksi pastaa.

Yhdessä annoksessa on noin 232 kcal, jos kuivapastaa on keitetty noin 50 g per ruokailija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Luumutomaatti pirkka, 83g1000g200kcal6g38g3g60g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Barilla pipe rigatte (Barilla), annos 200g400g1348kcal50g268.8g8g24g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3188g3707kcal118.6g633.2g78.8g173.8g
Valittu annoskoko1594g1853kcal59.3g316.6g39.4g86.9g
Annoskoko puolitettuna797g927kcal29.7g158.3g19.7g43.5g
Arvot/100g100g116kcal3.7g19.9g2.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237828