Tomaattipasta

Kuullota 1 rkl öliiviöljyssä 2 sipulia ja 2 valkosipulinkynttä ja lisää 500 g mielellään luumutomaatteja, mutta toki muutkin tomaatit käy. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla ja hauduttele noin 15 min. Lisää lopuksi basilikaa.

Keitä lisäksi pastaa.

Yhdessä annoksessa on noin 232 kcal, jos kuivapastaa on keitetty noin 50 g per ruokailija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 32g278kcal0g0g31.5g0g
Sipuli (kuorittu)169g46kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Luumutomaatti pirkka, 83g1124g225kcal6.7g42.7g3.4g67.4g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Barilla pipe rigatte (Barilla), annos 200g449g1515kcal56.2g302g9g27g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3582g4165kcal133g711.4g88.6g195.4g
Valittu annoskoko1791g2083kcal66.5g355.7g44.3g97.7g
Annoskoko puolitettuna896g1041kcal33.3g177.9g22.2g48.9g
Arvot/100g100g116kcal3.7g19.9g2.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237828