Tomaattipasta

Kuullota 1 rkl öliiviöljyssä 2 sipulia ja 2 valkosipulinkynttä ja lisää 500 g mielellään luumutomaatteja, mutta toki muutkin tomaatit käy. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla ja hauduttele noin 15 min. Lisää lopuksi basilikaa.

Keitä lisäksi pastaa.

Yhdessä annoksessa on noin 232 kcal, jos kuivapastaa on keitetty noin 50 g per ruokailija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 35g309kcal0g0g35g0g
Sipuli (kuorittu)187g51kcal2.4g9g0.4g3.2g
Luumutomaatti pirkka, 83g1248g250kcal7.5g47.4g3.7g74.9g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Barilla pipe rigatte (Barilla), annos 200g499g1683kcal62.4g335.6g10g30g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3980g4628kcal147.8g790.6g98.4g217g
Valittu annoskoko1990g2314kcal73.9g395.3g49.2g108.5g
Annoskoko puolitettuna995g1157kcal37g197.7g24.6g54.3g
Arvot/100g100g116kcal3.7g19.9g2.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237828