Tomaattipasta

Kuullota 1 rkl öliiviöljyssä 2 sipulia ja 2 valkosipulinkynttä ja lisää 500 g mielellään luumutomaatteja, mutta toki muutkin tomaatit käy. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla ja hauduttele noin 15 min. Lisää lopuksi basilikaa.

Keitä lisäksi pastaa.

Yhdessä annoksessa on noin 232 kcal, jos kuivapastaa on keitetty noin 50 g per ruokailija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Luumutomaatti pirkka, 83g250g50kcal1.5g9.5g0.7g15g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Barilla pipe rigatte (Barilla), annos 200g100g337kcal12.5g67.1g2g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana796g925kcal29.6g158.2g19.6g43.4g
Valittu annoskoko398g463kcal14.8g79.1g9.8g21.7g
Annoskoko puolitettuna199g231kcal7.4g39.6g4.9g10.9g
Arvot/100g100g116kcal3.7g19.9g2.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237828