Tomaattipasta

Kuullota 1 rkl öliiviöljyssä 2 sipulia ja 2 valkosipulinkynttä ja lisää 500 g mielellään luumutomaatteja, mutta toki muutkin tomaatit käy. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla ja hauduttele noin 15 min. Lisää lopuksi basilikaa.

Keitä lisäksi pastaa.

Yhdessä annoksessa on noin 232 kcal, jos kuivapastaa on keitetty noin 50 g per ruokailija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Luumutomaatti pirkka, 83g375g75kcal2.2g14.2g1.1g22.5g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Barilla pipe rigatte (Barilla), annos 200g150g505kcal18.7g100.7g3g9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1194g1388kcal44.2g237.2g29.4g65.2g
Valittu annoskoko597g694kcal22.1g118.6g14.7g32.6g
Annoskoko puolitettuna299g347kcal11.1g59.3g7.4g16.3g
Arvot/100g100g116kcal3.7g19.9g2.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237828