Tomaattipasta

Kuullota 1 rkl öliiviöljyssä 2 sipulia ja 2 valkosipulinkynttä ja lisää 500 g mielellään luumutomaatteja, mutta toki muutkin tomaatit käy. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla ja hauduttele noin 15 min. Lisää lopuksi basilikaa.

Keitä lisäksi pastaa.

Yhdessä annoksessa on noin 232 kcal, jos kuivapastaa on keitetty noin 50 g per ruokailija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Luumutomaatti pirkka, 83g499g100kcal3g19g1.5g30g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Barilla pipe rigatte (Barilla), annos 200g200g673kcal25g134.2g4g12g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1592g1851kcal59.2g316.2g39.2g87g
Valittu annoskoko796g926kcal29.6g158.1g19.6g43.5g
Annoskoko puolitettuna398g463kcal14.8g79.1g9.8g21.8g
Arvot/100g100g116kcal3.7g19.9g2.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237828