Tomaatti-mozzarella patongit

Paista patongit.

Halkaise jäähtyneet patongit puoliksi pitkittäin ja levitä pestoa molemmille puolikkaille (pesto voidaan halutessa korvata oliiviöljyllä).

Siivuta tomaatit ja mozzarella ja kokoa patongit.

Asettele tomaattia ja mozzarellaa vuorotellen patongin päälle.

Pistä valmiit patongit vielä puoliksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mokso1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Esipaistettu patonki Rainbow 1 kpl (150g)525g1260kcal41g262.5g6.3g14.2g
Pesto (Pirkka)18g102kcal0.8g0.7g10.7g0.8g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g70g172kcal12.6g0.4g13.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g438g89kcal2.6g16.6g1.3g6.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2100g3244kcal114g560.4g63.2g42.2g
Valittu annoskoko1050g1622kcal57g280.2g31.6g21.1g
Annoskoko puolitettuna525g811kcal28.5g140.1g15.8g10.6g
Arvot/100g100g155kcal5.4g26.7g3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238484