Tomaatti-mozzarella patongit

Paista patongit.

Halkaise jäähtyneet patongit puoliksi pitkittäin ja levitä pestoa molemmille puolikkaille (pesto voidaan halutessa korvata oliiviöljyllä).

Siivuta tomaatit ja mozzarella ja kokoa patongit.

Asettele tomaattia ja mozzarellaa vuorotellen patongin päälle.

Pistä valmiit patongit vielä puoliksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mokso1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Esipaistettu patonki Rainbow 1 kpl (150g)600g1440kcal46.8g300g7.2g16.2g
Pesto (Pirkka)20g116kcal0.9g0.8g12.2g0.9g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g80g196kcal14.4g0.5g15.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g500g102kcal3g19g1.5g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2400g3707kcal130.2g640.6g72.2g48.2g
Valittu annoskoko1200g1854kcal65.1g320.3g36.1g24.1g
Annoskoko puolitettuna600g927kcal32.6g160.2g18.1g12.1g
Arvot/100g100g155kcal5.4g26.7g3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238484