Tomaatti-mozzarella patongit

Paista patongit.

Halkaise jäähtyneet patongit puoliksi pitkittäin ja levitä pestoa molemmille puolikkaille (pesto voidaan halutessa korvata oliiviöljyllä).

Siivuta tomaatit ja mozzarella ja kokoa patongit.

Asettele tomaattia ja mozzarellaa vuorotellen patongin päälle.

Pistä valmiit patongit vielä puoliksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mokso1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Esipaistettu patonki Rainbow 1 kpl (150g)675g1620kcal52.7g337.5g8.1g18.2g
Pesto (Pirkka)23g131kcal1g0.9g13.7g1g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g90g221kcal16.2g0.5g17.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g563g114kcal3.4g21.4g1.7g7.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2700g4170kcal146.6g720.6g81.2g54.2g
Valittu annoskoko1350g2085kcal73.3g360.3g40.6g27.1g
Annoskoko puolitettuna675g1043kcal36.7g180.2g20.3g13.6g
Arvot/100g100g155kcal5.4g26.7g3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238484