Tomaatti-mozzarella patongit

Paista patongit.

Halkaise jäähtyneet patongit puoliksi pitkittäin ja levitä pestoa molemmille puolikkaille (pesto voidaan halutessa korvata oliiviöljyllä).

Siivuta tomaatit ja mozzarella ja kokoa patongit.

Asettele tomaattia ja mozzarellaa vuorotellen patongin päälle.

Pistä valmiit patongit vielä puoliksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mokso1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Esipaistettu patonki Rainbow 1 kpl (150g)75g180kcal5.9g37.5g0.9g2g
Pesto (Pirkka)2.5g15kcal0.1g0.1g1.5g0.1g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g10g25kcal1.8g0.1g1.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g63g13kcal0.4g2.4g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g463kcal16.4g80.2g9g6g
Valittu annoskoko150g232kcal8.2g40.1g4.5g3g
Annoskoko puolitettuna75g116kcal4.1g20.1g2.3g1.5g
Arvot/100g100g155kcal5.5g26.7g3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238484