Tomaatti-mozzarella patongit

Paista patongit.

Halkaise jäähtyneet patongit puoliksi pitkittäin ja levitä pestoa molemmille puolikkaille (pesto voidaan halutessa korvata oliiviöljyllä).

Siivuta tomaatit ja mozzarella ja kokoa patongit.

Asettele tomaattia ja mozzarellaa vuorotellen patongin päälle.

Pistä valmiit patongit vielä puoliksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mokso1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Esipaistettu patonki Rainbow 1 kpl (150g)750g1800kcal58.5g375g9g20.3g
Pesto (Pirkka)25g145kcal1.1g1g15.3g1.1g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g100g245kcal18g0.6g19g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g625g127kcal3.8g23.8g1.9g8.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3000g4634kcal162.8g800.8g90.4g60.4g
Valittu annoskoko1500g2317kcal81.4g400.4g45.2g30.2g
Annoskoko puolitettuna750g1159kcal40.7g200.2g22.6g15.1g
Arvot/100g100g155kcal5.4g26.7g3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238484