Tomaatti-mozzarella patongit

Paista patongit.

Halkaise jäähtyneet patongit puoliksi pitkittäin ja levitä pestoa molemmille puolikkaille (pesto voidaan halutessa korvata oliiviöljyllä).

Siivuta tomaatit ja mozzarella ja kokoa patongit.

Asettele tomaattia ja mozzarellaa vuorotellen patongin päälle.

Pistä valmiit patongit vielä puoliksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mokso1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Esipaistettu patonki Rainbow 1 kpl (150g)225g540kcal17.6g112.5g2.7g6.1g
Pesto (Pirkka)7.5g44kcal0.3g0.3g4.6g0.3g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g30g74kcal5.4g0.2g5.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g188g38kcal1.1g7.1g0.6g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g1390kcal48.8g240.2g27.2g18g
Valittu annoskoko450g695kcal24.4g120.1g13.6g9g
Annoskoko puolitettuna225g348kcal12.2g60.1g6.8g4.5g
Arvot/100g100g155kcal5.4g26.7g3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238484