Tomaatti-mozzarella patongit

Paista patongit.

Halkaise jäähtyneet patongit puoliksi pitkittäin ja levitä pestoa molemmille puolikkaille (pesto voidaan halutessa korvata oliiviöljyllä).

Siivuta tomaatit ja mozzarella ja kokoa patongit.

Asettele tomaattia ja mozzarellaa vuorotellen patongin päälle.

Pistä valmiit patongit vielä puoliksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mokso1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Esipaistettu patonki Rainbow 1 kpl (150g)375g900kcal29.3g187.5g4.5g10.1g
Pesto (Pirkka)13g73kcal0.5g0.5g7.6g0.6g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g50g123kcal9g0.3g9.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g313g63kcal1.9g11.9g0.9g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1500g2317kcal81.4g400.4g45g30.2g
Valittu annoskoko750g1158kcal40.7g200.2g22.5g15.1g
Annoskoko puolitettuna375g579kcal20.4g100.1g11.3g7.6g
Arvot/100g100g155kcal5.4g26.7g3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238484