Tomaatti-mozzarella patongit

Paista patongit.

Halkaise jäähtyneet patongit puoliksi pitkittäin ja levitä pestoa molemmille puolikkaille (pesto voidaan halutessa korvata oliiviöljyllä).

Siivuta tomaatit ja mozzarella ja kokoa patongit.

Asettele tomaattia ja mozzarellaa vuorotellen patongin päälle.

Pistä valmiit patongit vielä puoliksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mokso1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Esipaistettu patonki Rainbow 1 kpl (150g)450g1080kcal35.1g225g5.4g12.2g
Pesto (Pirkka)15g87kcal0.6g0.6g9.2g0.7g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g60g147kcal10.8g0.4g11.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g375g76kcal2.3g14.3g1.1g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1800g2780kcal97.6g480.6g54.2g36.4g
Valittu annoskoko900g1390kcal48.8g240.3g27.1g18.2g
Annoskoko puolitettuna450g695kcal24.4g120.2g13.6g9.1g
Arvot/100g100g155kcal5.4g26.7g3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238484