Ruisprochetta

Sekoita keskenään tonnikala, creme fraiche ja pesto.

Levitä seosta kullekkin ruispalalle.

Halkaise kirsikkatomaatit ja jaa ne leipien päälle.

Pilko mozzarella ja levittele leipien päälle.

25-30min 200C

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Jadas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]28g34kcal3.4g0.6g2g0g
Pesto (Pirkka)3.7g22kcal0.2g0.1g2.3g0.2g
Ruisleipä pyöreät palat (Leipäaitta), annos 30g45g102kcal3.5g19.1g1.2g5.3g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 19g52kcal0.4g0.6g5.2g0g
Mozzarella, Euroshopper19g47kcal3.4g0.3g3.6g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen30g6kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g524kcal22.2g43.6g28.8g11.8g
Valittu annoskoko144g262kcal11.1g21.8g14.4g5.9g
Annoskoko puolitettuna72g131kcal5.6g10.9g7.2g3g
Arvot/100g100g182kcal7.7g15.1g10g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=239983