Ruisprochetta

Sekoita keskenään tonnikala, creme fraiche ja pesto.

Levitä seosta kullekkin ruispalalle.

Halkaise kirsikkatomaatit ja jaa ne leipien päälle.

Pilko mozzarella ja levittele leipien päälle.

25-30min 200C

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Jadas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]300g360kcal36g6g21g0g
Pesto (Pirkka)40g232kcal1.7g1.5g24.4g1.8g
Ruisleipä pyöreät palat (Leipäaitta), annos 30g480g1090kcal37.4g204.5g12.5g56.6g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 200g555kcal4g6g56g0g
Mozzarella, Euroshopper200g500kcal36.6g3g38g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen320g64kcal1.9g12.2g1g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3080g5600kcal235.2g466.4g305.8g125.8g
Valittu annoskoko1540g2800kcal117.6g233.2g152.9g62.9g
Annoskoko puolitettuna770g1400kcal58.8g116.6g76.5g31.5g
Arvot/100g100g182kcal7.6g15.1g9.9g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=239983