Ruisprochetta

Sekoita keskenään tonnikala, creme fraiche ja pesto.

Levitä seosta kullekkin ruispalalle.

Halkaise kirsikkatomaatit ja jaa ne leipien päälle.

Pilko mozzarella ja levittele leipien päälle.

25-30min 200C

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Jadas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]37g45kcal4.5g0.7g2.6g0g
Pesto (Pirkka)5g29kcal0.2g0.2g3g0.2g
Ruisleipä pyöreät palat (Leipäaitta), annos 30g60g136kcal4.7g25.5g1.6g7.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 25g69kcal0.5g0.7g7g0g
Mozzarella, Euroshopper25g62kcal4.6g0.4g4.7g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen40g8kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana384g698kcal29.4g58g38g15.8g
Valittu annoskoko192g349kcal14.7g29g19g7.9g
Annoskoko puolitettuna96g175kcal7.4g14.5g9.5g4g
Arvot/100g100g182kcal7.7g15.1g9.9g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=239983