Ruisprochetta

Sekoita keskenään tonnikala, creme fraiche ja pesto.

Levitä seosta kullekkin ruispalalle.

Halkaise kirsikkatomaatit ja jaa ne leipien päälle.

Pilko mozzarella ja levittele leipien päälle.

25-30min 200C

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Jadas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]56g67kcal6.7g1.1g3.9g0g
Pesto (Pirkka)7.5g43kcal0.3g0.3g4.6g0.3g
Ruisleipä pyöreät palat (Leipäaitta), annos 30g90g204kcal7g38.2g2.3g10.6g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 37g104kcal0.7g1.1g10.5g0g
Mozzarella, Euroshopper37g94kcal6.8g0.6g7.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen60g12kcal0.4g2.3g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana576g1047kcal43.8g87.2g57.2g23.4g
Valittu annoskoko288g524kcal21.9g43.6g28.6g11.7g
Annoskoko puolitettuna144g262kcal11g21.8g14.3g5.9g
Arvot/100g100g182kcal7.6g15.1g9.9g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=239983