Ruisprochetta

Sekoita keskenään tonnikala, creme fraiche ja pesto.

Levitä seosta kullekkin ruispalalle.

Halkaise kirsikkatomaatit ja jaa ne leipien päälle.

Pilko mozzarella ja levittele leipien päälle.

25-30min 200C

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Jadas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]600g720kcal72g12g42g0g
Pesto (Pirkka)80g464kcal3.4g3g48.8g3.5g
Ruisleipä pyöreät palat (Leipäaitta), annos 30g960g2179kcal74.9g409g25g113.3g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 400g1109kcal8g12g112g0g
Mozzarella, Euroshopper400g1000kcal73.2g6g76g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen640g128kcal3.8g24.3g1.9g9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6160g11200kcal470.6g932.6g611.4g251.6g
Valittu annoskoko3080g5600kcal235.3g466.3g305.7g125.8g
Annoskoko puolitettuna1540g2800kcal117.7g233.2g152.9g62.9g
Arvot/100g100g182kcal7.6g15.1g9.9g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=239983