Ruisprochetta

Sekoita keskenään tonnikala, creme fraiche ja pesto.

Levitä seosta kullekkin ruispalalle.

Halkaise kirsikkatomaatit ja jaa ne leipien päälle.

Pilko mozzarella ja levittele leipien päälle.

25-30min 200C

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Jadas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]66g79kcal7.9g1.3g4.6g0g
Pesto (Pirkka)8.7g51kcal0.4g0.3g5.3g0.4g
Ruisleipä pyöreät palat (Leipäaitta), annos 30g105g238kcal8.2g44.6g2.7g12.4g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 44g121kcal0.9g1.3g12.2g0g
Mozzarella, Euroshopper44g109kcal8g0.7g8.3g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen70g14kcal0.4g2.7g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana672g1222kcal51.6g101.8g66.6g27.6g
Valittu annoskoko336g611kcal25.8g50.9g33.3g13.8g
Annoskoko puolitettuna168g306kcal12.9g25.5g16.7g6.9g
Arvot/100g100g182kcal7.7g15.2g9.9g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=239983