Ruisprochetta

Sekoita keskenään tonnikala, creme fraiche ja pesto.

Levitä seosta kullekkin ruispalalle.

Halkaise kirsikkatomaatit ja jaa ne leipien päälle.

Pilko mozzarella ja levittele leipien päälle.

25-30min 200C

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Jadas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]75g90kcal9g1.5g5.2g0g
Pesto (Pirkka)10g58kcal0.4g0.4g6.1g0.4g
Ruisleipä pyöreät palat (Leipäaitta), annos 30g120g272kcal9.3g51g3.1g14.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 50g138kcal1g1.5g14g0g
Mozzarella, Euroshopper50g125kcal9.1g0.7g9.5g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen80g16kcal0.5g3g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana768g1397kcal58.6g116.2g76.2g31.2g
Valittu annoskoko384g698kcal29.3g58.1g38.1g15.6g
Annoskoko puolitettuna192g349kcal14.7g29.1g19.1g7.8g
Arvot/100g100g182kcal7.6g15.1g9.9g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=239983