Ruisprochetta

Sekoita keskenään tonnikala, creme fraiche ja pesto.

Levitä seosta kullekkin ruispalalle.

Halkaise kirsikkatomaatit ja jaa ne leipien päälle.

Pilko mozzarella ja levittele leipien päälle.

25-30min 200C

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Jadas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]94g112kcal11.2g1.9g6.5g0g
Pesto (Pirkka)13g72kcal0.5g0.5g7.6g0.5g
Ruisleipä pyöreät palat (Leipäaitta), annos 30g150g340kcal11.7g63.7g3.9g17.7g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 62g173kcal1.2g1.9g17.5g0g
Mozzarella, Euroshopper62g156kcal11.4g0.9g11.8g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen100g20kcal0.6g3.8g0.3g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g1745kcal73.2g145.4g95.2g39.2g
Valittu annoskoko480g873kcal36.6g72.7g47.6g19.6g
Annoskoko puolitettuna240g436kcal18.3g36.4g23.8g9.8g
Arvot/100g100g182kcal7.6g15.1g9.9g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=239983