Ruisprochetta

Sekoita keskenään tonnikala, creme fraiche ja pesto.

Levitä seosta kullekkin ruispalalle.

Halkaise kirsikkatomaatit ja jaa ne leipien päälle.

Pilko mozzarella ja levittele leipien päälle.

25-30min 200C

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Jadas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]168g202kcal20.2g3.4g11.8g0g
Pesto (Pirkka)22g130kcal1g0.9g13.7g1g
Ruisleipä pyöreät palat (Leipäaitta), annos 30g269g611kcal21g114.7g7g31.8g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 112g311kcal2.2g3.4g31.4g0g
Mozzarella, Euroshopper112g281kcal20.5g1.7g21.3g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen180g36kcal1.1g6.8g0.5g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1728g3142kcal132g261.8g171.4g70.6g
Valittu annoskoko864g1571kcal66g130.9g85.7g35.3g
Annoskoko puolitettuna432g786kcal33g65.5g42.9g17.7g
Arvot/100g100g182kcal7.6g15.2g9.9g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=239983