Ruisprochetta

Sekoita keskenään tonnikala, creme fraiche ja pesto.

Levitä seosta kullekkin ruispalalle.

Halkaise kirsikkatomaatit ja jaa ne leipien päälle.

Pilko mozzarella ja levittele leipien päälle.

25-30min 200C

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Jadas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]19g22kcal2.2g0.4g1.3g0g
Pesto (Pirkka)2.5g15kcal0.1g0.1g1.5g0.1g
Ruisleipä pyöreät palat (Leipäaitta), annos 30g30g68kcal2.3g12.7g0.8g3.5g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 13g35kcal0.2g0.4g3.5g0g
Mozzarella, Euroshopper13g31kcal2.3g0.2g2.4g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen20g4kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g349kcal14.4g29.2g19.2g7.8g
Valittu annoskoko96g175kcal7.2g14.6g9.6g3.9g
Annoskoko puolitettuna48g87kcal3.6g7.3g4.8g2g
Arvot/100g100g182kcal7.5g15.2g10g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=239983