Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Peruna porkkana lanttu juttu

Kuori ja pilko vihannekset, perunat kannattaa halkaista neljään veneen muotoiseen osaan, muut vihannekset noin 3cm paksuisiksi paloiksi.

Paista lihanpalat kera sipulin, sipulin voi joko paloa tai silputa, miten haluaa.

Valkosipulia voi laittaa maun mukaan.

Keitä perunoita 10minuuttia, muita vihanneksia 5min (eli sitte ku perunat ollu 5min ni panee loput sekaan)

laita kaikki ainekset oliiviöljyllä siveltyyn uunivuokaan.

Uunissa 175c noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1910 grammaa

Irski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g400g520kcal84g0g20g0g
Lanttu300g75kcal3g13.8g0.9g5.4g
Peruna, keskikokoinen 60g680g408kcal10.2g88.4g0.7g6.1g
Porkkana 380g124kcal2.4g21.1g0.8g9.7g
Sipuli 100g30kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Oliiviöljy 50g442kcal0g0g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3820g3199kcal201.8g256.2g145.2g45.8g
Valittu annoskoko1910g1600kcal100.9g128.1g72.6g22.9g
Annoskoko puolitettuna955g800kcal50.5g64.1g36.3g11.5g
Arvot/100g100g84kcal5.3g6.7g3.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241319