Aurajuusto-mozzarella tonnikala pannari

Aurajuusto-tonnikalapannari (4 annosta)
7-8 kananmunaa
1 dl leseitä/siemeniä (mitä kaapista sattuu löytymään!)
2 rkl sulatettua voita tai luraus öljyä
2 dl juustoraastetta
2 prk tonnikalaa paloina (öljyssä tai vedessä)
50g aurajuustoa muruina
50g mozzarella siivuja
1 dl paistettuja vihanneksia (munakoiso, kesäkurpitsa, pun. paprika)
Ripaus suolaa ja mustapippuria
Valuta tonnikaloista osa nesteestä pois.

Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki.

Lisää kaikki muut aineet (myös mausteet) paitsi aurajuusto ja mozzarella.

Sekoita hieman, mutta älä vatkaa tonnikalaa täysin muusiksi.

Kaada seos uunipannulle ja ripottele toiselle puolelle päälle aurajuustomurut ja toiselle puolikkaalle aurajuusto (meillä toinen ei tykkää aurasta, siksi näin).

Paista 200 asteessa n. 30 min tai kunnes on päältä kauniin ruskea.

Huom! Jos haluat pannarista hieman paksumman, paista se vaikka piirakkavuoassa/lasagnevuossa.´

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Niina72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 100g143kcal12.5g0.3g10.2g0g
Lesehiutaleet Pirkka (50g)10g32kcal0.9g6.6g0.2g1g
Gruyere juusto, annos 50g25g103kcal7.4g0.1g8.1g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki50g45kcal7.5g1.3g1g0g
Tonnikala, Rainbow (vedessä)90g99kcal20.7g0g0.9g0g
Aurajuusto, pehmeä (Valio), annos 125g13g34kcal1.9g0g2.8g0g
Mozzarella juusto13g33kcal2.3g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g976kcal106.4g16.6g51.4g2g
Valittu annoskoko300g488kcal53.2g8.3g25.7g1g
Annoskoko puolitettuna150g244kcal26.6g4.2g12.9g0.5g
Arvot/100g100g163kcal17.7g2.8g8.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241355