Karpin kaalilaatikko

Keitä kaali lihaliemessä n 20min).

Paista jauheliha ja sipulit, lisää suola ja pippuri.

Sekoita kerma ja munat paistovuoassa.

Lisää kaalit ja jauheliha vuokaan.

Sekoita.

Paista 225 c, kunnes pinta on sopivan ruskeaa.

Anna vetäytyä hetki, jotta neste tasaantuu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali584g123kcal7g19.8g1.2g12.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha350g581kcal66.5g0g35g0g
Kananmuna kuoreton 128g183kcal16g0.4g13.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 117g385kcal2.3g3.5g40.9g0g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1.2g2.7kcal0.1g0.4g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi6.4g18kcal0.6g0.4g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g2625kcal186.8g55.8g183.8g27g
Valittu annoskoko1260g1313kcal93.4g27.9g91.9g13.5g
Annoskoko puolitettuna630g656kcal46.7g14g46g6.8g
Arvot/100g100g104kcal7.4g2.2g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241398