Karpin kaalilaatikko

Keitä kaali lihaliemessä n 20min).

Paista jauheliha ja sipulit, lisää suola ja pippuri.

Sekoita kerma ja munat paistovuoassa.

Lisää kaalit ja jauheliha vuokaan.

Sekoita.

Paista 225 c, kunnes pinta on sopivan ruskeaa.

Anna vetäytyä hetki, jotta neste tasaantuu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali834g176kcal10g28.3g1.7g17.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha500g830kcal95g0g50g0g
Kananmuna kuoreton 183g262kcal22.9g0.6g18.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 167g551kcal3.3g5g58.4g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1.7g3.8kcal0.2g0.6g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi9g26kcal0.8g0.6g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g3750kcal267g79.8g262.6g38.4g
Valittu annoskoko1800g1875kcal133.5g39.9g131.3g19.2g
Annoskoko puolitettuna900g938kcal66.8g20g65.7g9.6g
Arvot/100g100g104kcal7.4g2.2g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241398