Karpin kaalilaatikko

Keitä kaali lihaliemessä n 20min).

Paista jauheliha ja sipulit, lisää suola ja pippuri.

Sekoita kerma ja munat paistovuoassa.

Lisää kaalit ja jauheliha vuokaan.

Sekoita.

Paista 225 c, kunnes pinta on sopivan ruskeaa.

Anna vetäytyä hetki, jotta neste tasaantuu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1000g211kcal12g34g2g21g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha600g996kcal114g0g60g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200g660kcal4g6g70g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g2g4.6kcal0.2g0.8g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi11g31kcal1g0.8g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4318g4498kcal320.6g96.2g314.6g46g
Valittu annoskoko2159g2249kcal160.3g48.1g157.3g23g
Annoskoko puolitettuna1080g1124kcal80.2g24.1g78.7g11.5g
Arvot/100g100g104kcal7.4g2.2g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241398