Karpin kaalilaatikko

Keitä kaali lihaliemessä n 20min).

Paista jauheliha ja sipulit, lisää suola ja pippuri.

Sekoita kerma ja munat paistovuoassa.

Lisää kaalit ja jauheliha vuokaan.

Sekoita.

Paista 225 c, kunnes pinta on sopivan ruskeaa.

Anna vetäytyä hetki, jotta neste tasaantuu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali250g53kcal3g8.5g0.5g5.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.5g0g15g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 50g165kcal1g1.5g17.5g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.5g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.8g7.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g1125kcal80.2g24g78.6g11.6g
Valittu annoskoko540g562kcal40.1g12g39.3g5.8g
Annoskoko puolitettuna270g281kcal20.1g6g19.7g2.9g
Arvot/100g100g104kcal7.4g2.2g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241398