Karpin kaalilaatikko

Keitä kaali lihaliemessä n 20min).

Paista jauheliha ja sipulit, lisää suola ja pippuri.

Sekoita kerma ja munat paistovuoassa.

Lisää kaalit ja jauheliha vuokaan.

Sekoita.

Paista 225 c, kunnes pinta on sopivan ruskeaa.

Anna vetäytyä hetki, jotta neste tasaantuu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali334g70kcal4g11.3g0.7g7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Kananmuna kuoreton 73g105kcal9.2g0.2g7.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 67g220kcal1.3g2g23.3g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.7g10kcal0.3g0.3g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g1500kcal106.8g32g104.8g15.4g
Valittu annoskoko720g750kcal53.4g16g52.4g7.7g
Annoskoko puolitettuna360g375kcal26.7g8g26.2g3.9g
Arvot/100g100g104kcal7.4g2.2g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241398