Karpin kaalilaatikko

Keitä kaali lihaliemessä n 20min).

Paista jauheliha ja sipulit, lisää suola ja pippuri.

Sekoita kerma ja munat paistovuoassa.

Lisää kaalit ja jauheliha vuokaan.

Sekoita.

Paista 225 c, kunnes pinta on sopivan ruskeaa.

Anna vetäytyä hetki, jotta neste tasaantuu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali417g88kcal5g14.2g0.8g8.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha250g415kcal47.5g0g25g0g
Kananmuna kuoreton 92g131kcal11.5g0.3g9.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 83g275kcal1.7g2.5g29.2g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.6g13kcal0.4g0.3g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1800g1875kcal133.8g40g131.2g19.4g
Valittu annoskoko900g937kcal66.9g20g65.6g9.7g
Annoskoko puolitettuna450g469kcal33.5g10g32.8g4.9g
Arvot/100g100g104kcal7.4g2.2g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241398