Hapankaalipata (Fineli)

Hauduta hetki silputtua sipulia.

Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja ruskista hyvin.

Sekoita ruskistettu liha sipulin joukkoon pannuun ja lisää hapankaali sekaan.

Lisää smetana, hienoksi pilkottu paprika, ripaus suolaa ja 2 rkl paprikajauhetta.

Sekoita hyvin ja siirrä vuokaan.

Anna vielä kypsyä uunissa 30-40 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 400g113kcal4.3g17.2g0.8g8.2g
Sianliha keskiarvo 300g655kcal54.8g0g48.9g0g
Sipuli 55g17kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Voi 7g51kcal0.1g0g5.7g0g
Paprika punainen 85g25kcal0.8g3.8g0.3g1.6g
Paprikajauhe 6g19kcal0.9g1.1g0.8g2.2g
Smetana, rasvaa n. 40 % 150g585kcal3.2g3.3g63g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2016g3017kcal129.6g56g249.2g25.8g
Valittu annoskoko1008g1509kcal64.8g28g124.6g12.9g
Annoskoko puolitettuna504g754kcal32.4g14g62.3g6.5g
Arvot/100g100g150kcal6.4g2.8g12.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241824