Hapankaalipata (Fineli)

Hauduta hetki silputtua sipulia.

Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja ruskista hyvin.

Sekoita ruskistettu liha sipulin joukkoon pannuun ja lisää hapankaali sekaan.

Lisää smetana, hienoksi pilkottu paprika, ripaus suolaa ja 2 rkl paprikajauhetta.

Sekoita hyvin ja siirrä vuokaan.

Anna vielä kypsyä uunissa 30-40 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 500g141kcal5.4g21.5g1g10.3g
Sianliha keskiarvo 375g819kcal68.5g0g61.1g0g
Sipuli 69g21kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Rypsiöljy 6.2g55kcal0g0g6.2g0g
Voi 8.7g64kcal0.1g0g7.1g0g
Paprika punainen 106g31kcal1g4.8g0.4g2g
Paprikajauhe 7.5g24kcal1.1g1.4g1g2.8g
Smetana, rasvaa n. 40 % 188g731kcal4g4.1g78.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g3771kcal162g70.2g311.2g32.6g
Valittu annoskoko1260g1886kcal81g35.1g155.6g16.3g
Annoskoko puolitettuna630g943kcal40.5g17.6g77.8g8.2g
Arvot/100g100g150kcal6.4g2.8g12.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241824