Hapankaalipata (Fineli)

Hauduta hetki silputtua sipulia.

Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja ruskista hyvin.

Sekoita ruskistettu liha sipulin joukkoon pannuun ja lisää hapankaali sekaan.

Lisää smetana, hienoksi pilkottu paprika, ripaus suolaa ja 2 rkl paprikajauhetta.

Sekoita hyvin ja siirrä vuokaan.

Anna vielä kypsyä uunissa 30-40 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 600g169kcal6.4g25.8g1.1g12.3g
Sianliha keskiarvo 450g983kcal82.3g0g73.3g0g
Sipuli 83g25kcal1g4g0.2g1.4g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Voi 11g76kcal0.1g0g8.5g0g
Paprika punainen 128g37kcal1.2g5.7g0.5g2.4g
Paprikajauhe 9g29kcal1.3g1.7g1.2g3.4g
Smetana, rasvaa n. 40 % 225g877kcal4.8g4.9g94.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3024g4526kcal194.2g84.2g373.6g39g
Valittu annoskoko1512g2263kcal97.1g42.1g186.8g19.5g
Annoskoko puolitettuna756g1131kcal48.6g21.1g93.4g9.8g
Arvot/100g100g150kcal6.4g2.8g12.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241824