Hapankaalipata (Fineli)

Hauduta hetki silputtua sipulia.

Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja ruskista hyvin.

Sekoita ruskistettu liha sipulin joukkoon pannuun ja lisää hapankaali sekaan.

Lisää smetana, hienoksi pilkottu paprika, ripaus suolaa ja 2 rkl paprikajauhetta.

Sekoita hyvin ja siirrä vuokaan.

Anna vielä kypsyä uunissa 30-40 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 700g197kcal7.5g30.1g1.3g14.4g
Sianliha keskiarvo 525g1147kcal96g0g85.6g0g
Sipuli 96g29kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Rypsiöljy 8.7g77kcal0g0g8.7g0g
Voi 12g89kcal0.1g0g10g0g
Paprika punainen 149g44kcal1.4g6.7g0.6g2.8g
Paprikajauhe 11g34kcal1.6g1.9g1.4g3.9g
Smetana, rasvaa n. 40 % 263g1024kcal5.6g5.8g110.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3528g5280kcal226.8g98.2g436g45.4g
Valittu annoskoko1764g2640kcal113.4g49.1g218g22.7g
Annoskoko puolitettuna882g1320kcal56.7g24.6g109g11.4g
Arvot/100g100g150kcal6.4g2.8g12.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241824