Hapankaalipata (Fineli)

Hauduta hetki silputtua sipulia.

Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja ruskista hyvin.

Sekoita ruskistettu liha sipulin joukkoon pannuun ja lisää hapankaali sekaan.

Lisää smetana, hienoksi pilkottu paprika, ripaus suolaa ja 2 rkl paprikajauhetta.

Sekoita hyvin ja siirrä vuokaan.

Anna vielä kypsyä uunissa 30-40 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 900g253kcal9.6g38.7g1.7g18.5g
Sianliha keskiarvo 675g1474kcal123.4g0g110g0g
Sipuli 124g37kcal1.5g5.9g0.2g2.1g
Rypsiöljy 11g100kcal0g0g11.2g0g
Voi 16g114kcal0.2g0.1g12.8g0g
Paprika punainen 191g56kcal1.8g8.6g0.8g3.6g
Paprikajauhe 14g43kcal2g2.5g1.8g5g
Smetana, rasvaa n. 40 % 338g1316kcal7.2g7.4g141.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4536g6788kcal291.4g126.4g560.4g58.4g
Valittu annoskoko2268g3394kcal145.7g63.2g280.2g29.2g
Annoskoko puolitettuna1134g1697kcal72.9g31.6g140.1g14.6g
Arvot/100g100g150kcal6.4g2.8g12.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241824