Hapankaalipata (Fineli)

Hauduta hetki silputtua sipulia.

Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja ruskista hyvin.

Sekoita ruskistettu liha sipulin joukkoon pannuun ja lisää hapankaali sekaan.

Lisää smetana, hienoksi pilkottu paprika, ripaus suolaa ja 2 rkl paprikajauhetta.

Sekoita hyvin ja siirrä vuokaan.

Anna vielä kypsyä uunissa 30-40 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 100g28kcal1.1g4.3g0.2g2.1g
Sianliha keskiarvo 75g164kcal13.7g0g12.2g0g
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Rypsiöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Voi 1.7g13kcal0g0g1.4g0g
Paprika punainen 21g6.2kcal0.2g1g0.1g0.4g
Paprikajauhe 1.5g4.8kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Smetana, rasvaa n. 40 % 38g146kcal0.8g0.8g15.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g754kcal32.4g14.2g62g6.6g
Valittu annoskoko252g377kcal16.2g7.1g31g3.3g
Annoskoko puolitettuna126g189kcal8.1g3.6g15.5g1.7g
Arvot/100g100g150kcal6.4g2.8g12.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241824