Hapankaalipata (Fineli)

Hauduta hetki silputtua sipulia.

Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja ruskista hyvin.

Sekoita ruskistettu liha sipulin joukkoon pannuun ja lisää hapankaali sekaan.

Lisää smetana, hienoksi pilkottu paprika, ripaus suolaa ja 2 rkl paprikajauhetta.

Sekoita hyvin ja siirrä vuokaan.

Anna vielä kypsyä uunissa 30-40 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 1000g281kcal10.7g43g1.9g20.5g
Sianliha keskiarvo 750g1638kcal137.1g0g122.2g0g
Sipuli 138g42kcal1.7g6.6g0.3g2.3g
Rypsiöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Voi 18g127kcal0.2g0.1g14.2g0g
Paprika punainen 213g62kcal2g9.6g0.9g4g
Paprikajauhe 15g48kcal2.2g2.8g2g5.6g
Smetana, rasvaa n. 40 % 375g1462kcal8g8.2g157.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g7542kcal323.8g140.6g623g64.8g
Valittu annoskoko2520g3771kcal161.9g70.3g311.5g32.4g
Annoskoko puolitettuna1260g1886kcal81g35.2g155.8g16.2g
Arvot/100g100g150kcal6.4g2.8g12.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241824