Hapankaalipata (Fineli)

Hauduta hetki silputtua sipulia.

Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja ruskista hyvin.

Sekoita ruskistettu liha sipulin joukkoon pannuun ja lisää hapankaali sekaan.

Lisää smetana, hienoksi pilkottu paprika, ripaus suolaa ja 2 rkl paprikajauhetta.

Sekoita hyvin ja siirrä vuokaan.

Anna vielä kypsyä uunissa 30-40 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 1600g450kcal17.1g68.8g3g32.8g
Sianliha keskiarvo 1200g2621kcal219.4g0g195.6g0g
Sipuli 220g67kcal2.8g10.6g0.4g3.7g
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Voi 28g203kcal0.3g0.1g22.8g0g
Paprika punainen 340g100kcal3.2g15.3g1.4g6.5g
Paprikajauhe 24g77kcal3.6g4.4g3.1g9g
Smetana, rasvaa n. 40 % 600g2340kcal12.8g13.2g252g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8064g12068kcal518.4g224.8g996.6g104g
Valittu annoskoko4032g6034kcal259.2g112.4g498.3g52g
Annoskoko puolitettuna2016g3017kcal129.6g56.2g249.2g26g
Arvot/100g100g150kcal6.4g2.8g12.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241824