Hapankaalipata (Fineli)

Hauduta hetki silputtua sipulia.

Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja ruskista hyvin.

Sekoita ruskistettu liha sipulin joukkoon pannuun ja lisää hapankaali sekaan.

Lisää smetana, hienoksi pilkottu paprika, ripaus suolaa ja 2 rkl paprikajauhetta.

Sekoita hyvin ja siirrä vuokaan.

Anna vielä kypsyä uunissa 30-40 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 200g56kcal2.1g8.6g0.4g4.1g
Sianliha keskiarvo 150g328kcal27.4g0g24.4g0g
Sipuli 28g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Voi 3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Paprika punainen 43g12kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Paprikajauhe 3g10kcal0.4g0.6g0.4g1.1g
Smetana, rasvaa n. 40 % 75g293kcal1.6g1.6g31.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g1508kcal64.4g28g124.6g13g
Valittu annoskoko504g754kcal32.2g14g62.3g6.5g
Annoskoko puolitettuna252g377kcal16.1g7g31.2g3.3g
Arvot/100g100g150kcal6.4g2.8g12.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241824