Hapankaalipata (Fineli)

Hauduta hetki silputtua sipulia.

Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja ruskista hyvin.

Sekoita ruskistettu liha sipulin joukkoon pannuun ja lisää hapankaali sekaan.

Lisää smetana, hienoksi pilkottu paprika, ripaus suolaa ja 2 rkl paprikajauhetta.

Sekoita hyvin ja siirrä vuokaan.

Anna vielä kypsyä uunissa 30-40 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 300g84kcal3.2g12.9g0.6g6.2g
Sianliha keskiarvo 225g491kcal41.1g0g36.7g0g
Sipuli 41g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Rypsiöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Voi 5.2g38kcal0.1g0g4.3g0g
Paprika punainen 64g19kcal0.6g2.9g0.3g1.2g
Paprikajauhe 4.5g15kcal0.7g0.8g0.6g1.7g
Smetana, rasvaa n. 40 % 113g439kcal2.4g2.5g47.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1512g2263kcal97.2g42.2g187g19.6g
Valittu annoskoko756g1132kcal48.6g21.1g93.5g9.8g
Annoskoko puolitettuna378g566kcal24.3g10.6g46.8g4.9g
Arvot/100g100g150kcal6.4g2.8g12.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241824