Fetamunakas (low carb)

Riko munat ja lisää seokseen pieni loraus vettä.

Sulata voi pannulla ja kaada munaseos kuumalle pannulle.

Sekoittele kevyesti, ettei seos tartu pohjaan.

Murustele feta puoliksi hyytyneelle munakasmassalle, mausta oreganolla.

Lisää muutama kirsikkatomaatti puolitettuna päälle ja taita munakas kahtia.

Jätä hetkeksi kuumalle pannulle, jonka olet ottanut pois levyltä.

Kypsä munakas on kuohkea ja pinnalta paistunut, muttei kuiva tai palanut.

Tarjoile hapankaalin kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 175g523kcal31.5g2.1g43.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu385g485kcal42.4g1.2g34.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g438g89kcal2.6g16.6g1.3g6.1g
Voi 35g254kcal0.4g0.1g28.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2065g2702kcal153.8g40g216.4g12.2g
Valittu annoskoko1033g1351kcal76.9g20g108.2g6.1g
Annoskoko puolitettuna516g676kcal38.5g10g54.1g3.1g
Arvot/100g100g131kcal7.4g1.9g10.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242557