Fetamunakas (low carb)

Riko munat ja lisää seokseen pieni loraus vettä.

Sulata voi pannulla ja kaada munaseos kuumalle pannulle.

Sekoittele kevyesti, ettei seos tartu pohjaan.

Murustele feta puoliksi hyytyneelle munakasmassalle, mausta oreganolla.

Lisää muutama kirsikkatomaatti puolitettuna päälle ja taita munakas kahtia.

Jätä hetkeksi kuumalle pannulle, jonka olet ottanut pois levyltä.

Kypsä munakas on kuohkea ja pinnalta paistunut, muttei kuiva tai palanut.

Tarjoile hapankaalin kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 1695g5069kcal305.1g20.3g423.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3729g4698kcal410.2g11.2g335.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4237g860kcal25.4g161g12.7g59.3g
Voi 339g2459kcal4g1.4g275.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g26174kcal1489.4g387.8g2095.2g118.6g
Valittu annoskoko10000g13087kcal744.7g193.9g1047.6g59.3g
Annoskoko puolitettuna5000g6543kcal372.4g97g523.8g29.7g
Arvot/100g100g131kcal7.4g1.9g10.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242557